Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

Gesigneerde exemplaren

Uit de gemeente Heusden komt het verzoek binnen om een gesigneerd exemplaar van De Sjaak #2. Dat kan. Zeker voor een trouwe lezer uit Heusden. Laat het ons weten als u ook een gesigneerd exemplaar van onze tweede editie wilt hebben.

Signeersessie WSV Waalwijk

In een gezellige kerstambiance heeft driekwart van Uitgeverij Baard & Kale op verzoek van Watersportvereniging Waalwijk vanmiddag een signeersessie gehouden in de kantine van de vereniging. Dat gebeurde tijdens de traditionele kerstborrel van WSV Waalwijk. In De Sjaak staat een sfeerreportage over de vereniging. De leden toonden zich vol lof over dat verhaal en de rest van ’het boek’, zoals zij De Sjaak noemden. Voorzitter Tjeu de Meijer maakte de foto.

image

We hebben ook een goede pers gehad in het verenigingsblad van WSV Waalwijk…


image

Gesigneerde De Sjaak

Dat kan natuurlijk ook: De Sjaak laten signeren. Want voor u het weet is het glossy magazine over Waalwijk een collectors item. En dan is zo’n eerste editie (en eerste druk) mét handtekeningen van de vier makers van De Sjaak (de zogeheten ’Sjakers’) goud waard….
Reserveer een gesigneerd exemplaar via de pagina RESERVEREN. Vermeld in het bericht dat u een door de Sjakers gesigneerd exemplaar op prijs stelt.
Ook gereserveerde exemplaren kunt u ophalen bij The Read Shop in winkelcentrum De Els in Waalwijk.
image