Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

Expositie

Het is de bedoeling dat rond de presentatie van de nieuwe uitgave van Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat, er tegelijkertijd een expositie te bezoeken is van het werk van onze chef fotografie Luuk Aarts. De voorbereidingen daarvan zijn begonnen. Als de voortekenen niet bedreigen, kan dat wel eens een zeer in het oog springende tentoonstelling worden.
Wordt vervolgd…

Zijdezacht

image
En wederom heeft het team van Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat, een vruchtbare vergadering achter de rug. In dat treffen in het kantoor op stand van de uitgeverij is een voorlopige beslissing genomen over de oplage van onze nieuwe uitgave. Ook hebben we op voorspraak van ons hoofd vormgeving Chantal Berber gekozen voor een stevige, zijdeglanzende papiersoort waarop zowel tekst als foto’s van Luuk Aarts goed uit zullen komen. De publicatie - waarvan we de naam nog altijd niet onthullen - gaat ongeveer honderd pagina’s tellen, wordt in kleur gedrukt (behalve de zwart-witfoto’s!) en zal veel verschillende bijdragen tellen, waarmee we hopen iedereen aan te spreken die een band heeft met Waalwijk en ommelanden.
Overigens is bijgaande foto gemaakt door de PA van DGA Sjaak. (U merkt, we hebben de kromspraak van het bedrijfsleven al aardig onder de knie)