Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

De eerste reserveringen

De eerste vier reserveringen voor De Sjaak zijn binnen, een dag na de lancering van de titel! Deze vier vroege vogels hebben samen acht exemplaren van ons glossy jaarboektijdschrift gereserveerd. We blozen een beetje vanwege het in ons gestelde vertrouwen… We gaan ons stinkende best om dat vertrouwen niet te beschamen. De Sjaak komt begin november uit.
Ook reserveren? Klik hier!

De Sjaak

De naam van onze eerste uitgave is bekend: de Sjaak! De presentatie van deze publicatie is voorzien op 6 november. We gaan u hier op de hoogte houden van al het nieuws over de Sjaak. En geven al voorproefjes weg. Zoals dit detail van een foto van Luuk Aarts die - straks volledig - in de Sjaak komt.


image

Fontein

Het is altijd weer afwachten waar de columns van Sjaak Koolen in het Brabants Dagblad toe leiden. In de editie van zaterdag 4 juli pleit hij voor de aanleg van een fontein in het centrum van Waalwijk. Een pleidooi waar Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat, zich van harte achter schaart. Een mooie ouderwetse fontein, dat is zeker een optie. Of juist een eigentijdse, met daarin gestileerde lotusbladeren met op elk blad een al even kunstzinnige schoen. Moderne kunst, zo u wilt.