Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

Weer twee steunpilaren

Vlak voor onze deadline hebben nog twee steunpilaren zich gemeld: Paul van Loon, de bekende kinderboekenschrijver die ons ook steunde bij het uitbrengen van De Sjaak #1, en DC Models uit Etten-Leur. Ook hun steun maakt de publicatie van De Sjaak #2 mogelijk. Dank.

steunpilaren3

Steunpilaren van De Sjaak #2

Dankzij een groot aantal steunpilaren kan uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat, het tweede nummer van De Sjaak uitbrengen. Deze steunpilaren - bedrijven en instellingen - dragen Waalwijk een warm hart toe en stimuleren daarom de uitgave van een glossy magazine voor en over Waalwijk.

steunpilaren2

Internationaal vleugje

Kaatsheuvel, Utrecht, in allerlei plaatsen zijn we gegevens aan het controleren voor artikelen in De Sjaak #2.
Overigens komen in dat glossy magazine ook tal van andere plaatsnamen voorbij. Naast Waalwijk (uiteraard!) zijn dat onder meer Ravenstein, Utrecht, Den Haag, Kaatsheuvel, Drunen, Los Angeles, San Francisco, Fullerton, Sprang-Capelle, Waspik, Rotterdam, Tilburg, Monblanc, Baardwijk, Besoyen, Amsterdam, New York, Jakarta, Haarlem, Gent en Antwerpen.
En toch gaat De Sjaak #2 over Waalwijk. Voor en over Waalwijk, is de slogan van Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in de Langstraat!
beton

Hard labeur

Achter de schermen wordt er nu heel hard gewerkt aan De Sjaak #2. Dikker, gevarieerder, een hogere oplage, het lijkt allemaal te gaan gebeuren.

De Sjaak #2

Het gaat er naar uit zien dat het tweede nummer van De Sjaak dikker wordt dan de eerste editie. En dat er ook meer verschillende onderwerpen in staan. Wat niet anders is dan het vorige nummer: de foto’s zijn nog altijd van Luuk Aarts, de verhalen van Sjaak Koolen en Johan van Grinsven en de vormgeving van Chantal Berber.

Mooi of lelijk

Er zijn inmiddels dertig reacties binnengekomen op onze serie ’Mooi of lelijk’, vooral via onze Facebookpagina. Daar zijn we blij mee. Een deel van die reacties gebruiken we in de tweede editie van De Sjaak. Uiteraard samen met de foto’s van Luuk Aarts.