Neem gerust contact met ons op

Heeft u een boodschap of vraag aan Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat? Schroom dan niet. Stuur ons een digitaal bericht via: directie[at]uitgeverijbaardenkale.nl.
Stichting Uitgeverij Baard & Kale is een stichting zonder winstoogmerk. De bestuursleden van de stichting zetten zich belangeloos in. Doel van de stichting: publicaties over Waalwijk (en De Langstraat) uitbrengen.

RECHTEN
Het auteursrecht van informatie en beeldmateriaal op deze website berust bij de genoemde fotografen of bij Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat. Dit geldt eveneens voor andere illustraties, logo's en dergelijke. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Uitgeverij Baard & Kale (of de andere belanghebbenden) informatie en beelden van deze website te kopiëren, op enigerlei wijze openbaar te maken, te gebruiken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken.

COLOFON
Ontwerp website: 013 Media
Foto's: Jack Aarts, Luuk Aarts, Alex van Hoorn, Carla van der Gouw, Johan van Grinsven, Mieke Koolen, Hetty Meijer, Frank Trommelen en anderen