Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

Gesigneerde De Sjaak

Dat kan natuurlijk ook: De Sjaak laten signeren. Want voor u het weet is het glossy magazine over Waalwijk een collectors item. En dan is zo’n eerste editie (en eerste druk) mét handtekeningen van de vier makers van De Sjaak (de zogeheten ’Sjakers’) goud waard….
Reserveer een gesigneerd exemplaar via de pagina RESERVEREN. Vermeld in het bericht dat u een door de Sjakers gesigneerd exemplaar op prijs stelt.
Ook gereserveerde exemplaren kunt u ophalen bij The Read Shop in winkelcentrum De Els in Waalwijk.
image

Nog meer publiciteit

Dit keer in De Maasroute van 12 november.

image

Bijna op de helft

De verkoop van De Sjaak gaat voorspoedig sinds de presentatie op vrijdag 6 november. Bijna de helft van onze oplage van duizend stuks heeft inmiddels een lezer gevonden. Daar is Uitgeverij Baard & Kale natuurlijk heel blij mee. Ons advies: wacht niet te lang met een De Sjaak kopen als u ons unieke glossy magazine cadeau wilt geven met Sinterklaas of Kerstmis. Want hij kon wel eens sneller uitverkocht zijn dan u denkt…. De Sjaak is exclusief te koop bij The Read Shop in winkelcentrum De Els in Waalwijk.

Ook op Waalwijk.nieuws.nl

image

Hij is er!

De hoogtepunten buitelen momenteel over ons heen. Gisteravond is De Sjaak gepresenteerd in een afgeladen Atelier Winterdijk 30b in Waalwijk. Hij is er dus!
Met zo’n honderdvijftig gasten vierden we de lancering van de mooiste glossy die ooit over Waalwijk is verschenen. En de officiële opening van de buitenexpositie Schoenportretten van onze hoffotograaf Luuk Aarts. De reacties gisteravond op De Sjaak waren hartverwarmend positief. En de eerste verkoopcijfers vandaag uitermate bemoedigend.
En dan hadden we ook nog een mooie foto met bijschrift in het Brabants Dagblad vandaag.
image

111!

De eerste dag van de vrije verkoop van De Sjaak levert een aantal op van 111 exemplaren. Poeh. Wat een mooi begin. De Sjaak is exclusief te koop in The Read Shop in winkelcentrum De Els in Waalwijk.

En in De Waalwijker

image