Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

Er is nog plaats

image
Een prachtig tableau van ondernemers die Waalwijk en Uitgeverij Baard & Kale een warm hart toedragen. Maar is er nog plaats in de herberg die De Sjaak heet!

Buitengewesten

DCT Kozijnen uit Tilburg heeft zich vandaag gemeld als steunpilaar van De Sjaak en Uitgeverij Baard & Kale. Naaijkens Journalistiek uit Hilvarenbeek deed dat eerder deze week en daarvoor ondernemers uit Gorinchem en Drunen. De steun voor en interesse in De Sjaak breidt zich almaar verder uit. Zo hebben we ook al een reservering binnen uit Nyarsapat in Hongarije en bestellingen uit Moergestel, Boxtel, Langenboom en Tilburg. Nog even en Uitgeverij Baard & Kale gaat intercontinentaal.

Santi Advocaten

Usman Santi is zeer betrokken bij hetgeen in ’zijn’ Waalwijk afspeelt. Niet voor niet is hij van 2008 tot 2010 wethouder van Waalwijk geweest. Die verbondenheid met Waalwijk draagt hij ook uit door de eerste uitgave van De Sjaak financieel te steunen.
Usman Santi is naamgever van Santi Advocaten aan de Grotestraat in Waalwijk. Meester Santi was van 1998 tot 2002 lid van de Tweede Kamer, voor de PvdA.
image

Renova Waalwijk BV

De steun van bedrijven die Waalwijk - en De Sjaak - een warm hart toedragen is onontbeerlijk bij de uitgave van het eerste glossy magazine over Waalwijk. Ook autobedrijf Renova Waalwijk BV (BMW en MINI) toont via De Sjaak zijn betrokkenheid bij het sociaal-culturele leven in Waalwijk.

Collega steunt De Sjaak

Emmanuel Naaijkens van Naaijkens Journalistiek in Hilvarenbeek is al zijn hele leven een geëngageerd journalist. Dat onderstreept hij nog eens door De Sjaak te sponsoren met een mooi bedrag. Gewoon, omdat hij het Waalwijkse initiatief waardeert.
Emmanuel Naaijkens werkt als zelfstandig onderwijsjournalist. Hij is onder meer de man achter de website Onderwijs Brabant. Hij geeft ook gastlessen over mediawijsheid op middelbare scholen. Op 20 januari 2010 ontving Naaijkens uit handen van de commissaris van de koningin Wim van de Donk de persoonlijke legpenning vanwege zijn verdiensten voor de onderwijsjournalistiek in Brabant.

Exclusief!

Wederom goed nieuws van Uitgeverij Baard & Kale: Petra van Noije en Berry van Noije van The Read Shop in Waalwijk hebben de exclusieve verkooprechten verworven van het nieuwe glossy magazine De Sjaak.
Geplande verschijningsdatum van dit magazine over Waalwijk: 6 november. Verwachte verkoopprijs: 8,95 euro.

image

Luuk en foto XL

De eerste serieuze proefprint voor de expositie Mens & Schoen van De Sjaak-hoffotograaf Luuk Aarts is af. „Zoiets moet het worden, nog een paar kleine technische aanpassingen maar de print van MetroXL is TOP, dank aan Eric Eijkens”, aldus Luuk. Deze fotoserie prijkt dus niet alleen in De Sjaak, maar ook in levensgroot formaat op de Winterdijk. De buitenexpositie begint op 6 november, als ook De Sjaak wordt gelanceerd, en blijft tot in december hangen.

Luuk Aarts en een proefdruk van een zijn schoenportretten

We blozen!

Toch leuk als dit onder een reservering voor De Sjaak staat die digitaal bij ons binnenkomt: ’Goed initiatief Baard en Kale! Brabant wordt steeds leuker, mede door jullie!!!’

AKW doet mee

Heugelijk nieuws: Administratiekantoor Waalwijk (AKW) gaat Uitgeverij Baard & Kale - de leukste uitgeverij in De Langstraat - adviseren en zakelijk bijstaan. Eigenaar Hans van der Schans is dermate gecharmeerd van De Sjaak dat hij graag zijn kennis en kunde inzet om van deze uitgave over Waalwijk een succes te maken.

Voorpagina

Momenteel is Chantal Berber, chef vormgeving van Uitgeverij Baard & Kale, druk aan het stoeien met de voorpagina van De Sjaak. U zult begrijpen dat we nog niets kunnen onthullen….
Ondertussen raakt de komst van De Sjaak steeds bekender in Waalwijk. De directie van de leukste uitgeverij in De Langstraat wordt er al vaak op aangesproken. Ook adverteerders weten Uitgeverij Baard & Kale te vinden. Deze steunpilaren geven ons vleugels! Figuurlijk gesproken dan…

Hongarije

Voor het eerst is De Sjaak gereserveerd vanuit Hongarije. Uitgeverij Baard & Kale wist niet dat daar ook fans woonden. Twee exemplaren van het leukste glossy magazine over Waalwijk gaan naar een gemeente in het comitaat Pest. Niet dat wij weten wat een comitaat is hoor, we schrijven gewoon Wikipedia over.