Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

Ook op Twitter!

Afijn, ook Uitgeverij Baard & Kale is overstag. De leukste uitgeverij van De Langstraat is voortaan ook op Twitter te vinden: @baard_kale.

Geheime missie

Vanmorgen is een zware delegatie van Uitgeverij Baard en Kale op pad geweest. Op reportage, ergens in Waalwijk, voor De Sjaak. Dus vroeg de directie van de leukste uitgeverij in De Langstraat aan staffotograaf Luuk Aarts om een foto te maken van de voltallige directie aan het werk. Maar dan wel een actiefoto die niet meteen zou verraden waar de heren hun creatieve arbeid aan het verrichten waren. Volgens Luuk is hij daar in geslaagd. De directie twijfelt nog, dus oordeelt u vooral zelf….

image

Voorproefje

image

Luuk Aarts, hoffotograaf van Uitgeverij Baard & Kale, doorkruist de laatste maanden de hele gemeente Waalwijk. En dat allemaal voor het eerste nummer van De Sjaak. Nieuwsgierig naar de hele foto? Koop vanaf 6 november De SJaak!

CNN & De Sjaak

image

Voorproefje 2

Nog een voorproefje van de inhoud van De Sjaak. Een fragment van een foto van Luuk Aarts; die foto komt uiteraard volledig in het jaarboekglanstijdschrift te staan…

image

Adverteerders

Niet alleen zijn de eerste exemplaren van De Sjaak besteld, ook hebben zich potentiële adverteerders gemeld bij Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat. Dat maakt ons blij, want we kunnen wel wat steun gebruiken bij het uitgeven van dit unieke blad over Waalwijk en ommelanden. Kwaliteit heeft zijn prijs!