Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

LEUKE SERIE

Het blijft een leuke serie.... De bundels lagen op tafel ter inspiratie, terwijl we hard aan het werken waren aan een nieuw boek voor Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij van De Langstraat

sjaakbundels

Niemand deed het in prijs verlaagd

Nog steeds te koop bij The Read Shop in De Els in Waalwijk: voor slechts 6,95 euro. De derde bundel met verzamelde columns van Sjaak Koolen. En nog altijd gaat de gehele opbrengst naar twee goede doelen: Inloophuis Toon en hospice Francinus de Wind, beide in Waalwijk.
image

De Sjaak #2 in november te koop!

Het duurt nog even voordat het complete team van Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij in De Langstraat, weer zo trots kan poseren. Maar na enige tegenslagen en tal van andere werkzaamheden, zoals de nieuwe columnbundel van Sjaak Koolen en Kersthuis Waalwijk 2016, kunnen we met trots melden dat De Sjaak #2 voor december van dit jaar verschijnt!!

sjaakpresentatiek14

Sjaak niet milder

image
Sjaak vertelt in het Brabants Dagblad over zijn nieuwste boekje.

Sjaak in Club d'Hivers

Gastheer Joep Trommelen en tafeldame Catootje Boezer praten vrijdagavond 25-11 met oud-BD-journalist Sjaak Koolen over de nieuwe bundel met columns (’Niemand deed het’, zie hieronder) die hij eerder voor het Brabants Dagblad schreef, over de tweede uitgave van glossy De Sjaak en over de komende activiteiten rond het Kersthuis.
De twee andere gasten zijn dichteres Marian Mahieu Stokwielder die vertelt over de dichtwedstrijd DichterbijWaalwijk en Timon Klerx, die zitting heeft in de ledenraad van BNN.
Het is te doen bij Talkshow Club d'Hivers in Atelier Winterdijk 30b in Waalwijk, op vrijdag 25 november, aanvang 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. De inkom is gratis.